oficiální stránky fotbalového klubu
...

MUŽI: V posledním podzimním domácím utkání porazilo Áčko v přestřelce Kunštát

29.10.2017. Vloženy fotky ze zápasu a doplněn komentář.

13. kolo - 1.A třída skupina A

START - KUNŠTÁT 5:3 (2:0)

Střelci: 23. Cupák Vojtěch, 28. Cupák Vojtěch, 50. Mica Tomáš (pen.), 51. Mica Tomáš, 90. Mica Tomáš - 55. Adámek Tomáš, 72. Zeman Alois (pen.), 85. Zeman Alois (pen.)
Diváků: 170
Sestava: Hůrek - Bím, Jankulár(65.Štěpánek), Mašlej, Čoupek - Mica D.(88.Hepp), Vlček(55.Křivánek), Pařízek, Ryšavý(58.Kristek) - Cupák, Mica T.(90.Toman M.)
Fotky ze zápasu najdete ZDE.
Komentář k utkání:
V začátku zápasu jsme soupeře přitlačili, ale gól Tomášem Micou nadvakrát se nám nepodařilo dát. Velkou šanci si z brejku vypracovali hosté, brankář Hůrek však byl na místě. Ve 23. minutě unikl po křídle Čoupek a přesný centr poslal na hlavu Cupáka, ten se hlavou většinou nemýlí 1:0. O pět minut později se dostal k míči opět Cupák a za hranicí velkého vápna chytře přeloboval gólmana Kunštátu 2:0. Do konce poločasu jsme ovládli hru a soupeře k ničemu nepustili. Nástup do druhého poločasu byl výborný, Dominik Mica ještě však z dobré pozice branku nedal, z následné akce, kdy zahrál hostující obránce rukou v pokutovém území nám byla ponechána výhoda, ze které dal Čoupek gól. Střílel bohužel z ofsidové pozice a nemohlo následovat nic jiného než pokutový kop, který proměnil Tomáš Mica 3:0. O minutu později, v 51. minutě našel krásnou přihrávkou Ryšavý opět Tomáše Micu a ten zvýšil skóre na 4:0. Bohužel nekoncentrovanost a uspokojení vedly k tomu že se hostům podařilo vstřelit branku hned v 55 minutě 4:1.  V 72. minutě šel do skluzu v našem pokutovém území Cupák a rozhodčí tento zákrok posoudil jako penaltový. Penaltu hostující Zeman proměnil 4:2. Neřekl bych že by nás hráči Kunštátu nějak přitlačili ani žádné šance si nevypracovali, každopádně v této části zápasu působily dynamičtěji a kompaktněji než my. A opět z ojedinělé dlouhé přihrávky za naši obranu, která skončila za brankovou čárou šel gólman Hůrek do střetu s dobíhající útočníkem a opět tento střet posoudil rozhodčí jako penaltový. Pokutový kop v 85. minutě opět proměnil Zeman 4:3. Do žádné jiné šance jsme hosty nepustili a v závěru  navíc upravil skóre Tomáš Mica  svým sólovým únikem na 5:3.  Snížení stavu z 4:0 na 4:3 není v naší hře dobrou vizitkou, já však velice dobře vím kde je chyba, na které pomale pracujeme a pracovat budeme! I tak si ale myslím že jsme zvítězili zcela zaslouženě.
Zhodnotil trenér Bohdan Ryšavý