oficiální stránky fotbalového klubu
...

MUŽI: V odloženém zápase vyhrálo Áčko v Zastávce a vyšvihlo se opět do čela tabulky

11.10.2017 Doplněn komentář k utkání.

8. kolo - 1.A třída skupina A

ZASTÁVKA - START 0:2 (0:2)

Střelci: 27. Mica Tomáš (pen.), 44. Cupák Vojtěch
Diváků: 100
Sestava: Růžička - Bím, Jankulár, Mašlej, Čoupek - Kristek, Pařízek, Křivánek, Ryšavý(36.Mica D.) - Mica T. (79.Raus), Cupák
Komentář k utkání:
První poločas byl v naší režii, vyústěním tlaku byla odpískaná penalta na pronikajícího Bíma, kterou proměnil ve 27. minutě Tomáš Mica. Domácím jsme toho moc nepovolili, kromě jednoho zakončení do boční sítě, které kontroloval a lehce zblokoval gólman Růžička, který zastupoval naši jedničku Hůrka. Ve 44. minutě pojistil vedení hlavou Cupák.
Do druhé půle jsme nastoupili trošku vlažněji, domácí borci vrhli všechny síly do útočení a dostali nás asi 15 až 20 minut podl tlak ze kterého si vypracovali jednu velkou šanci, kterou zlikvidoval dobrým vyběhnutím gólman Růžička. Několik rohů a standartek jsme dobře ubránili a postupně začali opět hrozit před domácí brankou. Některé akce nebyly dotaženy do konce, když jsme zkazili finální přihrávku a když už jsme se do šance dostali, tak ty největší Cupák s Tomášem Micou neproměnili.
Pokud domácí budou odvádět výkony jako proti nám ve druhém poločase, bude těžké si odvážet ze Zastávky body. Proto si těchto tří bodů velice cením.
Zhodnotil trenér Bohdan Ryšavý