oficiální stránky fotbalového klubu
...

MUŽI: Mica sestřelil hattrickem Přímětice

10.9.2017 Vložen komentář k utkání.

6. kolo - 1.A třída skupina A

PŘÍMĚTICE - START 0:5 (0:3)

Střelci: 7. Mica Tomáš, 14. Mašlej Patrik, 37. Šoba Josef (vl.), 69. Mica Tomáš, 73. Mica Tomáš

Diváků: 120

Sestava: Hůrek(80.Růžička) - Bím(60.Boháč), Jankulár, Mašlej, Čoupek - Křivánek, Vlček, Pařízek, Ryšavý(37.Kristek) - Mica, Cupák(75.Hepp)

Komentář k utkání:
Zápas v Příměticích jsme rozhodli hned v úvodu dvěma rychlými brankami, kdy v sedmé minutě našel krásnou přihrávkou za obranu Čoupek Micu, ten si zpracoval na prsa a zakončil přesně k tyči 0:1. Ve 14 minutě si naběhl na centr Pařízka Mašlej a hlavou zvýšil na 0:2. Domácí byli tímto našim nástupem velice zchlazení a hrozili pouze dlouhými auty do vápna. My si vytvořili ještě několik brankových příležitostí, zejména Mica, bohužel se nepodařilo skore navýšit. Až 37 minutě se uvolnil zleva Cupák nahrává na osamoceného Micu před brankou ale obránce domácích si srazil jeho přihrávku do vlastní sítě 0:3 V tuto dobu jsme museli vystřídat Ryšavého který měl problémy s kolenem.
2. Půli jsme odehráli uz v pohodě, Mica  přidal další dvě branky, když některé naše příležitosti zůstali ještě nevyužité. 10 minut odchytal i golman Růžička, který se po zranění ramene dostává do formy a jednu šanci domácím zlikvidoval. Odvezli jsme si tři body, předvedli velice solidní hru a musím pochválit domácí tým který se snažil hrát po celý zápas fotbal a neschyloval se k žádným tvrdým až zákeřným zákrokům jako to bylo minulý týden.
Zhodnotil: trenér Bohdan Ryšavý