oficiální stránky fotbalového klubu
...

MUŽI: Béčko v prvním jarním kole prohrálo vysoko ve Starém Lískovci

1.4.2018 Vložen komentář k utkání

15. kolo - II. třída - Městský přebor

TJ Tatran Starý Lískovec - TJ Start Brno B 5:0 (2:0)

Střelci: 37. Fremml Michal, 45. Večeřa David, 49. Šidlo David, 59. Fremml Michal, 66. Večeřa David

Sestava: Doušek - Christov T., Fousek, Kubala (34.Divila), Jirátko - Těšík R. Pavéska, Dozbaba - Christov F., Sedlář, Matoušek M.

Komentář k utkání:
Do zápasu jsme nastupovali vzhledem k souběžně hranému utkání Áčka ve Slatině pouze se dvanácti hráči a to musel ještě Michal Matoušek nastoupit pod antibiotiky. V utkání se pokazilo snad vše co šlo. Začátek zápasu ale vůbec nenasvědčoval konečnému debaklu. Hned v úvodu orazítkoval břevno po nepovedeném centru Filip Christov. Na velmi měkém terénu jsme lépe a přesněji kombinovali. Na pravou stranu dostával dobré balony Ríša Těšík, ale v nadějných situacích chyběla kvalitní finální přihrávka. Na bránu Lískovce se valil jeden útok za druhým, ale v koncovce jsme byli naprosto bezzubí. Filda Christov postupoval dvakrát středem sám na brankáře. Hlavička Ríše po přetaženém centru Zdeny Jirátka se mezi tři tyče také nevlezla. V největší šanci selhal po hrubce domácího brankáře i zkušený Michal Sedlář. Po půlhodině jsme mělí vézt alespoň 2:0! V 34. minutě bohužel musel pro zranění třísla vystřídat předstoper David Kubala a od té doby to šlo s námi z kopce. O chvíli později po laciné ztrátě ve středu pole prostřelil lískovecký Fremml Dušiho 0:1. V poslední minutě první půle zahráváme roh a v následném protiútoku nepřerušil na půlce svého útočníka Tomáš Christov a ten předkládá míč do vápna ve kterém faulujeme a sudí Koblížek nařizuje opravněně pokutový kop. Večeřa posílá Dušiho na druhou stranu 0:2.
O poločase jsme cítili, že se vzhledem k obrazu hry dá s výsledkem ještě něco dělat. Bohužel hned na začátku druhé půle vytvořil na stoperu kiks Míša Sedlář 0:3. O minutu později musel ze hry pro svalové zranění odstoupit také Ríša a dohráváme v deseti. Ve zbytku utkání nám soupeř přidal na cestu ještě dva góly a odjíždíme s debaklem 0:5. Prohra mrzí o to víc, že proti tak slabému Lískovci jsme snad ještě nehráli a navíc se nám na delší dobu zranili dva hráči. Porážku se pokusíme odčinit příští neděli na domácím hřišti proti silným Řícmanicím.

Zhodnotil: Ríša Těšík