oficiální stránky fotbalového klubu
...

MUŽI: Béčko rozjetou Lokomotivu nezastavilo

13.5.2018. Doplněn komentář k utkání.

21. kolo - II. třída - Městský přebor

START B - LOKOMOTIVA 2:3 (0:1)

Střelci: 85. Mašlej Patrik, 90. Christov Tomáš - 43. Sedlák Marek, 73. Sedlák Marek, 90. Bielik Ivan
Sestava: Brzobohatý - Fajkoš, Kubala, Mašlej, Bím(68.Christov T.) - Dozbaba(62.Štěpánek), Krempaský, Křivánek, Gaži(81.Těšík K.) - Těšík R.(62.Matoušek M.), Christov F.(62.Fousek)
Komentář k utkání:
V dalším zápase jsme hostili na našem stadionu rozjetou Lokomotivu z Horních Heršpic, která vyhrála posledních 11 utkání v řadě. Sestavu tentokrát posílili 4 hráči z Áčka.
Od začátku se hrál zápas nahoru - dolu. Hosté spoléhali na rychlé brejky, které se nám dařilo po většinu poločasu díky našim dobře rychlostně vybaveným bekům přerušovat. Jednou nás také skvěle podržel Brzec. V našich šancích selhal dvakrát hlavou Ríša Těšík a v největší šanci z hranice vápna zakončil zbrkle Filda Christov pouze do náruče Zelinky. Ve 43. minutě nesklapla na polovině hřiště ofsajdová past a Sedlák posílá po samostatném nájezdu Lokotku do vedení 0:1.
Obraz hry se ve druhém poločase nezměnil. Lokotka hrála s jednobrankovým vedením ze zajištěné obrany a čekala na naše chyby. My jsme se sice snažili o vyrovnání, ale naše hra končila na vápně soupeře. V 73. minutě hostům opět vyšel rychlý protiútok a Sedlák zvyšuje na 0:2. Naději vykřesal pět minut před koncem po perfetně zahraném rohu od Fildy Křivánka hlavou Paťa Mašlej 1:2. Tentýž hráč, ale ztratil při snaze založit protiútok míč a i třetí brejk hostí končí v naší síti 1:3. V zápětí však v 90. minutě snižuje pohotovou dorážkou střídající Tomáš Christov na 2:3. V samém závěru mohl ještě při troše štěstí hlavou srovnat David Kubala, ale na míč nedosáhl. Ze zápasu, kterému by více slušela remíza, tak odcházíme poraženi. Bohužel i v tomto utkání se projevila naše největší bolest - tvorba a proměňování brankových příležitostí. Pojďme na tom všichni společně na tréninku zapracovat! Zápasů zbývá ještě dost. Příští týden se Béčko pokusí překvapit na tenisovém kurtu v Lelekovicích.
Zhodnotil: Ríša Těšík