oficiální stránky fotbalového klubu
...

MUŽI: Béčko proti Chrlicím podruhé za sebou naplno bodovalo

1.10.2017 Doplněn komentář k utkání a také komentář ze stránek soupeře.

7. kolo - II. třída Městský přebor

START B - CHRLICE 3:0 (1:0)

Střelci: 8. Krempaský Patrik, 56. Raus Ivo, 78. Matoušek Michal

Sestava: Toman P.(46.Doušek) - Christov T., Štěpánek, Fousek, Fajkoš - Těšík R., Vlček, Krempaský, Holomek - Raus(68.Matoušek M.), Sedlář(46.Mašlej)

Komentář k utkání:

Po čtvrtečním vítězném zápase proti Bosonohám jsme chtěli v neděli opět doma naplno bodovat. Soupeřem nám byly sousedé v tabulce, taktéž sedmibodové Chrlice. Do utkání jsme vstoupili tentokrát aktivně, dobře jsme přes Vlčáka kombinovali a měli lepší pohyb. Odměnou nám byla v 8. minutě krásná branka z kopačky Patě Krempaského, který se trefil z pozavápna do šibenice 1:0. Po dvaceti minutách jsme však od této hry nepochopitelně opustili a přenechali iniciativu hostům. Nejdříve nás skvělým reflexivním zákrokem nohou do protipohybu podržel Přema a i posléze smrděla každé akce za naši obranu gólem. Po jednom takovém protiútoku hasil Fajky skluzem a rozhodčí nařídil penaltu. Na značku pokutového kopu si postavil míč chrlický kanonýr Harašta, ale naštěstí vysoko přestřelil. Naše hra k žádné vážnější šanci nevedla a tak odcházíme do kabiny s jednobrankovým vedením.
Do druhé půle nahradil Duši v brance zraněného Přemu a pro vystužení obrany naskočila do hry opora Áčka Patrik Mašlej. Poločas začal velkou šancí Chrlic, ale Duši pravou rukou perfektně vyrazil na roh. V 52. minutě se po druhé žluté kartě za kecy nechal hloupě vyloučit hostující Volf a tím tak definitivně utnul šanci svého týmu na bodový zisk. Hned o pár minut později jsme využili přesilovku a krásnou akcí na jeden dotek zvyšuje Ivica střelou na zadní tyč na 2:0. Poté už jsme měli hru plně pod kontrolou a po faulu na Fajkyho v 78. minutě nařizuju sudí penaltu také pro nás. Tu bezpečně proměňuje střídající mladej Mates a zápas jsme tak už v pohodě dovedli do vítězného konce 3:0. Poprvé v sezóně jsme tak udrželi čisté konto a po druhé výhře v řadě si zvedli sebevědomí.
Příští týden zajíždí Béčko na hřiště Lokomotivy, které se letos nedaří a pokud zápas zvládneme, tak se můžeme posunout do první poloviny tabulky.

Ze hřiště zhodnotil Ríša Těšík

Komentář ze stránek soupeře najdete ZDE.