oficiální stránky fotbalového klubu
...

MUŽI: Béčko prohrálo v boji o záchranu v Chrlicích

6.5.2018 Doplněn komentář k utkání.

20. kolo - II. třída - Městský přebor

CHRLICE - START B 2:0 (0:0)

Střelci: 52. Křivánek Tomáš, 88. Harašta Jan

Sestava: Hůrek - Christov T., Fousek, Krempaský, Štěpánek - Těšík R., Dozbaba, Raus(13.Hoskovec(75.Divila), Matoušek M. - Gaži, Christov F.

Komentář k utkání
Zápas o šest bodů s týmem bojujícím o záchranu (stejně jako my) jsme chtěli zvládnout a nepustit soupeře před sebe v tabulce. Bohužel hned ve 13. minutě si obnovil svalové zranění Ivo Raus a musel být střídán. Během první půle jsme měli míč častěji na kopačkách a lépe kombinovali, ale žádnou vážnější šanci jsme si nevypracovali. Při standartních a rohových kopech nám zase chyběl důraz a hlad po gólu. Domácí hrozili hlavně dlouhými nákopy a v největší šanci první půle chrlický útočník hlavou selhal. Na úrovni hry bylo patrné, že se potkal jedenáctý s dvanáctým týmem tabulky a do kabin se tak odcházelo za bezbrankového stavu.
Druhá půle byla z naší strany totálně bezzubá a aktivitu přebral soupeř. Ve 53. minutě po přetaženém centru hlavičkuje domácí hráč do břevna, od kterého se odráží míč půl metru před bránu, kde ho doráží do sítě Křivánek 0:1. O chvíli později nás při samostatném nájezdu podržel Lumír. Naše hra je velmi nepřesná a k ohrožení domácí brány se vůbec nedostáváme. V 88. přidává po samostatném úniku a střele na přední tyč druhý gól Chrlic Harašta a tři body tak zůstávají po zásluze domácím.
Do dalších zápasů musíme všichni změnit přístup a nasazení, protože takhle se o záchranu opravdu nehraje! Šanci na reparát máme hned v úterý, kdy v odloženém kole přivítáme na domácím stadionu vedoucí tým tabulky Svratku B.

Zhodnoti: Ríša Těšík