oficiální stránky fotbalového klubu
...

MUŽI: Béčko přišlo o výhru nad Řícmanicemi v poslední minutě

8.4.2018 Doplněn komentář a fotky z utkání

16. kolo - II. třída Městský přebor

START B - ŘÍCMANICE 1:1 (1:0)

Střelci: 31. Krempaský Patrik - 90. Jebáček Jan

Sestava: Hůrek - Christov T., Fousek, Pavéska, Jirátko(67.Těšík K.) - Kristek, Bím, Krempaský(Christov F.), Dozbaba(54.Matoušek M.) - Zedníček, Gaži(83.Sedlář)

Komentář k utkání:
Ve druhém utkání jara jsme přivítali na našem hřišti Řícmanice se kterými jsme na podzim utrpěli debakl a tak jsme jim měli co vracet. Vzhledem už k tradičně velké marodce jsme se tentokrát mohli spolehnout na pomoc hráčů z Áčka. Mezi třemi tyčemi se poprvé v dresu Béčka představil Lumír Hůrek.
Do zápasu jsme vstoupili stejně jako v Lískovci velmi aktivně. V první velké šanci se ocitl Mara Kristek po přihráce Michala Bíma, ale mířil pouze do hostujícího brankáře. Postupně zcela ovládáme hru, ale v zakončení postupně opět selháváme. Několikrát zakončuje z pozavápna nepřesně Dozby a krásně mířený přímák Mary Kristka končí bohužel na spojnici břevna a tyče. Až v 31. minutě zahrává Mara roh na který si naskakuje Paťa Krempaský a posílá nás prudkou hlavičkou k tyči do vedení 1:0! Řícmanice spoléhaly pouze na nákopy na své dva rychlonohé hráče a zkušený Veselý se nedostal vůbec do hry. Do kabiny tak odcházíme s jednobrankovým vedením, ale z první půle jsme měli rozhodně vytěžit více.
Extrémní vítr ve druhém poločase dobrému fotbalu moc neprospíval. Přesto jsme si opět vytvořili několik šancí, které měli skončit gólem. Po příhrávce Štefana míří Zedňa těsně vedle pravé tyče. Na druhé straně nás podržel Lumča, když zlikvidoval šanci rychlonému Kuropatovi. Deset minut před konce mohl přidat uklidňující druhý gól Filda Christov, ale střelu z pravé strany mu řícmanický obránce zblokoval. Zápas se blížil ke konci a my na střídačce věřili v důležité tři body. Bohužel přišla 90. minuta a poslední roh hostů. Míč měl na hlavě Zedňa, ale silný vítr ho snesl na stojnou nohu hostujícímu Jebáčkovi a od něj se odráží do naší sítě 1:1.
Zápas, který jsme měli v posilněné sestavě vyhrát tak nakonec končí dělbou bodů. Příští sobotu přivítáme opět na domácím hřišti Čafku a pokusíme se už bodovat naplno.

Zhodnoti: Ríša Těšík
Foto z utkání ZDE.