oficiální stránky fotbalového klubu
...

MUŽI: Béčko doma nestačilo na Lelekovice

15.10.2017

9. kolo - II. třída Městský přebor

START B - LELEKOVICE 2:5 (1:1)

Střelci: 24. Christov Filip, 82. Sedlář Michal - 34. Stříž Boris, 53. Pokorný Michal, 64. Sucháček Adam, 66. Pokorný Jan, 84. Sucháček Adam
Diváků: 70
Sestava: Doušek - Christov T., Štěpánek, Fajkoš(29.Juchelka) - Těšík R., Krempaský, Vlček, Bím, Matoušek M. - Caldaroni(74.Sedlář), Christov F.
Komentář k utkání:
Do zápasu proti Lelekovicím jsme nastupovali s vědomím, že se nám v domácím prostředí daří a pomýšleli jsme na tříbodový zisk. To měla podpořit i posílená sestava ve které ve středu pole nastoupili Vlčak s Michalem Bímem z Áčka.
Nadějně vypadal i začátek zápasu ve kterém jsme dobře kombinovali a měli míč častěji na svých kopačkách. Ve 24. minutě potáhl míč středem Míša Bím, nachází na levé straně Marca a ten z jedné posílá do šance Fildu Christova, který tvrdou ranou prostřeluje Malého v bráně Lelekovic 1:0! O chvíli později se na pravé straně uvonil aktivní Filda a přihrávkou pod sebe přes celé malé vápno nachází Michala Matouška, který z jedné trefuje vysoko nad. Velká škoda, dvoubrankové vedení by nám dodalo klid. Jak už to v našich zápasech poslední dobou bývá od 25. minuty přestáváme hrát a přenecháváme aktivitu soupeři. Kazíme jednoduché příhrávky, což nás stojí hodně sil. První vážnější šanci hostů ještě Duši likviduje, ale ve 34. minutě zahrávají Lelekovice roh a po následné otočce zakončuje laxně bráněný Stříž tvrdě a přesně na zadní tyč 1:1.
Do druhého poločasu nastupujeme s odhodláním strhnout zápas na naši stranu. Na hřišti to však vypadalo úplně jinak. Soupeř nás po našich chybách potrestal třemi brankami během dvaceti minut a bylo po zápase. Malou jiskřičku naděje ještě vykřesal po chybě hostujícího stopera střídající Michal Sedlář, ale na obrat jsme dnes absolutně neměli. Druhou půli jsme absolutně nezvládli, naše hra byla úplně mrtvá, bez nápadu, bez důrazu, bez pohybu prostě nic a Lelekovice si zaslouženě odváží všechny body. V následujících třech týdnech nabádám hráče k maximální tréninkové účasti, protože na tuto soutěž trénovat v sedm lidech nestačí!!! Podle toho to tak taky na hřišti vypadá.
Příští sobotu zajíždíme k derby do Obřan a vzhledem k souběžně hranému zápasu Áčka tak musíme spoléhat pouze na své síly a semknout se.
Zhodnotil Ríša Těšík