oficiální stránky fotbalového klubu
...

MUŽI: Áčko vybojovalo výhru ve Šlapanicích

3.9.2017. Vložen komentář k utkání:

5. kolo - 1.A třída skupina A

ŠLAPANICE - START 0:2 (0:0)

Střelci: 68. Mašlej Patrik, 78. Cupák Vojtěch

Diváků: 100

Sestava: Toman P. - Bím, Jankulár, Mašlej, Čoupek - Boháč(46.Cupák), Vlček, Pařízek, Křivánek(71.Kristek), Ryšavý(83.Hepp) - Mica(86.Toman M.)

Komentář k utkání:

Zápas ve Šlapanicích naprosto splnil naše očekávání, domácí se snažili dobře bránit čekali na naši chybu a pokoušeli se ohrozit naši branku ze standardních situací. Samozřejmě hráli bojovně a velice důrazně. Na to všechno jsme byli připraveni, přesto dvakrát v první půli chyboval stoper Mašlej a nabídl domácím dostat se do šancí které zlikvidoval Přema Toman v naší bráně. Rozhodčí pustil velice ostrou hru, nechtěl asi rozdávat hned od začátku žluté karty zejména po zákrocích domácích hráčů ze zadu. V tomhle trendu pokračoval a nepískal proto ani penaltu za faul v pokutovém území Šlapanic, kde byl dle mého názoru jasně sestřelen Mašlej. V první půli byl vidět spíše boj než pěkný fotbal, avšak některé akce po levé straně se ale musely divákům líbit, bohužel jsme je buď zbrkle zakončili a nebo je nedotáhli do finálové části.
Do druhého poločasu jsme poslali Cupáka který měl za úkol vyhrávat osobní souboje podržet míč a samozřejmě zapojit se do standardních situací. Chtěli jsme i více trpělivosti akci si nachystat a ne se za každou cenu hnát nesmyslně dopředu. Ze hry se mám  vstřelit branku sice nepodařilo,  ale potrestali jsme domácí za jejich zbytečné fauly po standardkach. První zahrával v 68. minutě Pařízek a Mašlej nás krásnou hlavičkou dostal do vedení 1:0.
Druhou poslal za 10 minut Mica přesně na hlavu Cupáka a ten je lehce změnil směr centru který mířil na branku a gólman Šlapanic byl bezmocný 2:0
Po této brance  domácí hráči neudrželi nervy na uzdě a dva se nechali po druhých žlutých kartách úplně zbytečně vyloučit. Konec zápasu jsme už kontrolovali, drželi míč a dle mého názoru kolektivním, poctivym a trpelivym výkonem zaslouženě vyhráli.

Zhodnotil: trenér Bohdan Ryšavý