oficiální stránky fotbalového klubu
...

MUŽI: Áčko vstoupilo do sezóny vítězně proti Slatině

12.8.2017 Vložen komentář k zápasu.

2. kolo - 1.A třída

TJ START BRNO - SK SLATINA 5:3 (4:0)

Střelci: 3. Ryšavý Vlastimil, 16. Mica Tomáš, 27. Ryšavý Vlastimil, 41. Mica Tomáš, 83. Mica Tomáš - 72. Mikšíček Miroslav, 77. Nedoma Michal, 79. Klimeš Milan
ČK: 43. Hůrek
Diváků: 270
Sestava: Hůrek(43.Toman P.) - Bím, Jankulár(76.Hepp), Mašlej, Čoupek - Kristek(43.Toman P.), Vlček, Pařízek, Ryšavý(55.Caldaroni) - Mica(87.Pavéska), Cupák(69.Boháč)

Komentář k utkání:
Do prvního zápasu jsme vlétli velice dobře a aktivně. Celý 1. poločas jsme nad soupeřem dominovali. Svou převahu jsme zúročili ve čtyřgolove vedení a to bylo pro Slatinu ještě milosrdné, protože své obrovské šance neproměnili Mica a Cupák.
Ve 44. minutě chyboval náš gólman Hůrek, když fauloval soupeřova hráče mimo pokutové území a obdržel ČK. Do branky se postavil Toman který vystřídal Kristka.
Do druhého poločasu jsme šli o jednoho hráče v poli méně, ale s cílem nenechat se dostat pod tlak, a to se docela dařilo. Své stoprocentní šance opět neproměnili Cupák a Ryšavý. Po vystřídání Ryšaveho, kterého tahal sval, Cupáka který měl žlutou kartu a nechtěli jsme riskovat jeho vyloučení, dostala naše hra obrovskou trhlinu v podobě velice slabé desetiminutovky, během které jsme obdrželi 3 strašně laciné branky a tím nechali soupeře snížit pouze o jednu branku. Naštěstí se kluci na hřišti nesložili psychicky, a v 83. minutě rozhodl o zaslouženém vítězství Mica svým 3 golem v zápase.
V dalších zápasech si takový výpadek nesmíme dovolit, a hlavně se soustředit na proměňování těch největších šancí. Z prvního polocasu si musíme vzít příklad jak by naše hra měla vypadat.
Zhodnotil: Bohdan Ryšavý