oficiální stránky fotbalového klubu
...

MUŽI: Áčko veze 3 body z Dobšic

20.8.2017. Doplněn komentář a fotky ze zápasu.

3. kolo - 1.A třída skupina A

DOBŠICE - START 2:5 (0:2)

Střelci: 59. Syrový Roman, 71. Stehlík Aleš - 8. Bím Michal, 29. Mica Tomáš, 62. Ryšavý Vlastimil, 76. Boháč Daniel, 86. Mica Tomáš
Sestava: Hoda - Bím, Jankulár, Mašlej, Čoupek - Kristek,(52.Boháč), Vlček(85.Křivánek), Pařízek, Ryšavý - Mica, Cupák(68.Hepp)
Fotky ze zápasu najdete ZDE.

Komentář k utkání:
Zápas v Dobšicích jsme začali opět dobře, když se nám podařilo vstřelit branku už v 8. minutě, kdy se po rohu dostal k odraženému rohu Míša Bím a prostřelil vše co mu stálo v cestě. Domácí nám párkrát ukázali svoje přednosti, a to rychlý přechod do protiútoku po naší zkažené přihrávce a začal být nebezpečný. Asi ve 20. minutě Cupák nádherně vysunul Micu, který jel sám na brankáře, bohužel domácí golman mu jeho šanci vychytal. Nebylo tomu tak ale ve 29. minutě, když Mica vystřelil skákavou střelu, která domácího brankáře překvapila a skončila v síti 0:2. Za malou chvíli na to Mica utekl po křídle, naservíroval míč před branku úplně volnému Cupákovi, který trestuhodně z malého vápna přestřelil. Domácí nic nevzdali a pár závarů před naší brankou vyřešili včasným odkopem naši obránci nebo ,,náš" brankář Hoda zapůjčený ze Svratky Brno.
Ve druhém poločase Dobšice ještě zlepšily svůj výkon a po pohledné kombinaci v 59. minutě snížili na 1:2. Za 3 minuty na to se k odraženému míči dostal Vlasta Ryšavý a svůj velmi dobrý výkon korunoval třetí brankou, na které se podílel i domácí brankář. Postupem času se zdálo, že kontrolujeme hru, naši hru oživili střídající hráči a domácím zjevně ubývaly síly. V 70. minutě posoudil rozhodčí vzájemný souboj domácího útočníka s Patrikem Mašlejem ve prospěch Dobšic. Následný trestný kop z 20. metrů trefil domácí Stehlík bravůrně a najednou jsme vedli opět jen o jednu branku 2:3. Poté jsme už domácím nic nedovolily, navíc přidali ješt 2 branky, kdy Dan Boháč krásnou křižnou střelou k tyči zvýšil na 2:4 a Tomáš Mica proměnil na třikrát svoje sólo z půlky hřiště na konečných 2:5. Dobšice se představily jako velice kvalitní tým, my však dali o 3 branky víc a proto máme cenné 3 body.
Zhodnotil: Bohdan Ryšavý