oficiální stránky fotbalového klubu
...

MUŽI: Áčko rozstřílelo Šlapanice

22.4.2018 Doplněn komentář k utkání.

18. kolo - 1. A třída - skupina A

START - ŠLAPANICE 6:0 (3:0)

Střelci: 16. Ryšavý Vlastimil, 35. Cupák David (pen.), 42. Cupák David (pen.), 50. Pařízek Martin, 58. Čoupek Petr, 60. Mica Tomáš

Diváků: 210

Sestava: Hoda - Bím, Cupák D.(46.Lang), Mašlej, Čoupek(76.Gaži) - Veselovský(59.Kristek), Vlček, Pařízek, Ryšavý - Mica T.(64.Zedníček), Cupák V.(59.Logara)

Komentář k utkání:
Hned v úvodu utkání se dostali do svých šancí oba naši útočníci, ve čtvrté minutě Mica, kterému se nepodařilo přehodit brankáře, v sedmé minutě Vojta Cupák, kterého hlavička skočila o zem a přeletěla branku. Po většinu času jsme drželi míč a vytvářeli si šance, byla otázka kdy a kolik jich proměníme. Již v 16 minutě otevřel skóre Ryšavý, který vystřelil z vápna po přihrávce Bíma a od tyče se míč odrazil za záda brankáře. Šlapanice hrozily pouze nákopy za obranu a dotírající důrazný útočník vybojoval svým důrazem pro hosty čtyři rohové kopy. Ty jsme bez problémů odvrátili a do žádné šance šlapanické nepustili. Druhou a třetí branku jsme přidali z pokutových kopů, které proměnil  David Cupák, první po faulu na Micu,  druhou po faulu na pronikajícího Bíma. Poločas skončil 3:0.
Do druhé půle jsme vstoupili opět náporem a hned 50. minutě po přihrávce Ryšavého skóroval Pařízek, který svůj velice dobrý výkon zejména v druhém poločase korunoval nádhernou brankou cca ze 20 metrů. V 58. minutě prokázal svoji zkušenost Čoupek, který z pozice levého obránce prokličkoval přes  čtyři protihráče  až do pokutového územi hostů, vystřelil, a s pomocí  teče soupeře zvýšil na  5:0.   V 60. minutě se do samostatného úniku dostal Mica a nedal gólmanovi šanci, jednoduše ho prostřelil  a stanovil na konečných 6:0.
To už na hřišti byli další střídající hráči a o chvíli později se dostal na hřiště poprvé po zranění kolene Standa Zedníček který ukázal všem, že se s ním už musí počítat. Hýřil aktivitou, dostal se do šancí které sice neproměnil ale pro oko diváka to byly nádherné okamžiky. Pak už jsme žádnou branku do konce zápasu nedali ale myslím si, že výkonem jsme pobavili přítomné diváky. Pozitivum je i výkon a přístup všech náhradníků, kteří chtějí dokázat že by mohli bez problémů naskočit i do základní sestavy.

Zhodnotil: trenér Bohdan Ryšavý