oficiální stránky fotbalového klubu
...

MUŽI: Áčko porazilo doma Novosedly

1.10.2017. Vložen komentář k utkání.

9. kolo - 1.A třída skupina A

START - NOVOSEDLY 2:0 (1:0)

Střelci: 28. Křivánek Filip, 90. Cupák Vojtěch (pen.)

Diváků: 215

Sestava: Hůrek - Boháč, Vlček, Mašlej, Čoupek - Kristek(61.Mica D.), Pařízek, Křivánek(83.Raus), Ryšavý(87.Fajkoš) - Mica T.(72.Hepp), Cupák

Komentář k utkání:

Do tohoto zápasu jsme chtěli vstoupit aktivně, nenechat soupeře rozehrát a vydechnout, dostat ho pod velký tlak a vytvořit si šance, bohužel nic z toho to se nekonalo. Byly to Novosedly, které nám dvakrát nepříjemně zahrozily před naší brankou, naštěstí své 2 šance neproměnili. Ve 28. minute se konečně stalo to co jsme chtěli, Mica si odskočil do volného prostoru dostal přesnou přihrávku a kolmicí poslal do šance Křivánka který se tváří v tvář gólmanovi Novosedel nemýlil 1:0. Do této šance se dostal Filip ještě jednou, bohužel už neuspěl a my už do poločasu zahrozili pouze Vlčkovou hlavičkou nad a Micovou střelou vedle.
Ve druhé půli jsme si hned od začátku vytvořili tři veliké šance, Mica střílel těsně vedle, Cupák místo přihrávky na úplně volného Micu před prázdnou brankou volil střelu, brankář se stačil přesunout a chytil mu ji, a pak ve výborné pozici hlavičkoval těsně nad Mašlej. Proměnit jednu z těchto šanci mohlo znamenat uklidnění a předvedení lepšího výkonu. Nestalo se tak a my pokračovali v nepřesnostech a bez pohybu a v křeči. Pozitivum druhé půlky bylo to že jsme soupeře nepustili do žádného nebezpečného ohrožení naší branky,   také osvěžení střídajících hráčů, které vedlo nakonec k druhé brance z penalty, za faul na Dominika Micu, kterou proměnil v 90. minutě Cupák. Musím říct že se mi hra vůbec nelíbila scházela jiskra, účelný pohyb dopředu, bylo moc ztracených míčů a promeškaných přihrávek a scházelo víc  jednoduchosti.
I po nepovedeném výkonu však máme 3 body.
Zhodnotil trenér Bohdan Ryšavý