oficiální stránky fotbalového klubu
...

MUŽI: Áčko nechalo na úvod jara všechny body ve Slatině

1.4.2018 Doplněn komentář k utkání

15. kolo - 1. A třída skupina A

SK SLATINA - TJ START BRNO 3:1 (0:0)

Střelci: 53. Mikšíček Miroslav, 77. Klimeš Milan (pen.), 90. Klimeš Milan - 71. Cupák David (pen.)

Diváků: 130

Sestava: Hoda - Bím(60.Mica D.), Cupák D., Mašlej, Čoupek - Kristek(46.Veselovský), Lang(65.Vlček), Pařízek, Ryšavý(Gaži) - Mica T., Cupák V.

Komentář k utkání:
V prvním poločase jsme hráli přesně to, co jsme si řekli, vytvořili jsme si asi 4 vyložené šance, které jsme bohužel neproměnli, domácí jsme k ničemu nepustili, soupeř vystřelil jen jednou na naši branku.Ve 45 minutě neproměnil Mica T. penaltu, což byl asi zlomový okamžik zapasu.
Do druhé půlky jsme nastoupili vlažněji a po rohu domácích jsme lacině inkasovali 1:0. Tenhle gól oživil hru doposud nevýrazné Slatiny. Naše hra postrádala lepší pohyb a přesnost. I přes to jsme se opět dostali do dvou vyložených šancí které zlikvidoval domácí náhradní brankář, který měl asi životní formu. V 70. minutě byl faulem zastaven Mica T. ve vyložené pozici a následný pokutový kop už jsme proměnili, vyrovnali 1:1, a chtěli zvrátit výsledek v náš prospěch. Tuhle euforii přibrzdil o pár minut později zbytečným faulem v našem vápně Pařízek, domácí nařízený pokutový kop proměnili 2:1. Poté  se naše hra proměnila v jednu velkou křeč, což trvalo az do konce zápasu. Ten ukončil střelou k tyči v poslední minutě Klimeš 3:1.
Nepohledný zápas na hrbolatém hřišti nakonec vyhrál ten šťastnějši, ten  kdo dal víc branek a to byli domácí. Od našich hráčů mi zejména ve druhém poločase zcházelo vice pohybu, agresivity a větší touha vstřelit gól.

Zhodnotil: trenér Bohdan Ryšavý