oficiální stránky fotbalového klubu
...

MUŽI: Áčko doma nedalo šanci Dobšicím

8.4.2018

16. kolo - 1.A třída skupina A

TJ START BRNO - SOKOL DOBŠICE 8:1 (5:1)

Střelci: 9. Mašlej Patrik, 26. Mica Tomáš, 33. Čoupek Petr, 41. Ryšavý Vlastimil, 45. Mica Tomáš, 47. Cupák Vojtěch, 70. Bím Michal, 81. Bím Michal - 11. Šuba Petr (pen.)
Diváků: 200
Sestava: Hoda - Bím, Cupák D., Mašlej, Čoupek - Kristek(53.Veselovský), Vlček(59.Lang), Pařízek, Ryšavý(67.Mica D.) - Mica T.(72.Logara), Cupák V.(75.Gaži)
Komentář k utkání:
Do prvního domácího zápasu jsme nastoupili velice aktivně a už v sedmé minutě nevyzrál na gólmana hostů Míca Tomáš. Vše napravil už za dvě minuty kdy krásným centrem našel hlavu Mašleje, který otevřel skóre. 2 minuty na to posoudil souboj v našem vlastně jako nedovolený faul Bíma na soupeřova útočníka a pískala se penalta, kterou hosté vyrovnali. Do konce prvního poločasu jsme zvyšovali tempo hry vytvářeli si po pohledných kombinacích i brankové příležitosti a na rozdíl od předešlého utkání se nám je podařilo proměňovat, a tak skóre po prvním poločase byl 5 : 1
Do druhé půle jsme šli s cílem více držet míč neinkasovat zbytečnou branku, vytvářet si další brankové příležitosti a hlavně zapojit hráče kteří byli méně vytěžování. To se zvětší části podařilo, přidali jsme další tři branky a zaslouženě zvítězili. Nutno podotknout že soupeř byl odevzdaný po třetí inkasované brance.  Tímto ale nechci  snižovat náš velice kvalitní výkon a doufám že v takovýchto výkonech budeme pokračovat dál.

Zhodnotil: trenér Bohdan Ryšavý